Over Sandra

Sandra van den Brand studeerde Klassiek Zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, volgde een cursus koordirectie aan de Academy of Vocal Arts, behaalde haar diploma Muziek als Vak op het Koninklijk Conservatorium en is vanaf 1999 werkzaam als koordirigente, koorcoach, soliste, kunstenares en zangpedagoge.

Sandra van den Brand treed regelmatig op als soliste en is met altvioliste Rosalinde Kluck te boeken als duo via www.DuoSaron.nl.

Ze geeft zang- en solfègeles aan het Centrum van Kunst en Cultuur in Zoetermeer, muzieklessen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij de afdeling Jong talent en heeft een lespraktijk vanuit eigen zangstudio.

Door jarenlange leservaring weet Sandra een workshop of cursus precies op maat te maken en aan te bieden voor elke doelgroep. Er is oog voor de groep als geheel, maar ook persoonlijke tips worden aangereikt, zodat een ieder zich verder ontwikkelt. Plezier in het samen zingen staat centraal.

Speciaal ook voor mensen met langdurig klachten na Covid-19 heeft Sandra een nieuwe cursus ontwikkelt die kan helpen bij het herstel. Sandra heeft een koor opgericht voor ouderen met dementie en kan dit ook in uw verzorgingshuis helpen opzetten. Verder heeft Sandra workshops gegeven voor Parkinsonpatiënten en kan op uitnodiging een workshop in uw Parkinsoncafé of bijeenkomst verzorgen.

Onder de knop Zing en Herstel, Liedjes van Toen en  Zing, Spreek en Beweeg leest u meer over deze cursus, koor of worskhop.