Houd u van zingen en bent u benieuwd hoe het klinkt als u samen met anderen een opera aria zingt? Op maandagavond 15 november kunt u een workshop volgen van zangpedagoge Sandra van den Brand. U maakt kennis met de basistechnieken van zingen en zingt vervolgens samen het slavenkoor uit Nabucco van componist Verdi, Abendsegen uit Hänsel und Gretel van Humperdinck en een vierstemmige zetting van lascia ch’io pianga uit Rinaldo van Händel. Miroslav Dimitrov begeleidt hierbij op de piano. U krijgt vooraf de tekst, bladmuziek en geluidsbestanden thuisgestuurd, zodat u voorbereid op de workshop kunt komen. Zangervaring is niet nodig. Mocht u na deze avond operazingen graag een vervolg hieraan willen geven, is er bij voldoende deelnemers de mogelijkheid om door te gaan op de maandagavond.

Om mee te doen aan deze workshop op maandag 15 november vanaf 20:15 stuurt u een mail met uw contactgegevens naar mvc@ckc-zoetermeer.nl onder vermelding van “workshop opera zingen 15 november”.