In de Dorpsstraat in Zoetermeer was het erg gezellig zaterdag 25 oktober. Er waren diverse aktiviteiten. Rond 10:30 gaf Sandra van den Brand voor kinderen van de basisschoolleeftijd een superleuke workshop Muziek op het Nicolaasplein.

Rond 12:00 zong Sandra ter hoogte van De Goede Herder enkele liederen en een opera aria en startte voor bezoekers van een bijzondere expositie en winkelend publiek een expositiewandeling. De wandeling ging langs etalages van diverse winkels in de Dorpsstraat waar Sandra’s schilderijen tentoongesteld werden. De schilderijen zijn gemaakt van acrylverf en hebben uiteenlopende onderwerpen: er waren landschappen, dieren, portretten en meer abstracte werken te bezichtigen. De schilderijen sloten kwa onderwerp of kleur zoveel mogelijk aan bij de winkel waar ze te zien waren.

Schilderijen van Sandra van den Brand zijn te koop of op aanvraag te bestellen.

Meer informatie over deze gezellige burendag kunt u lezen op Zoetermeer-actief:

Burendag met veel activiteiten in de stad – zoetermeer actief | zoetermeer actief