Op zaterdag 25 september opent Sandra van den Brand ter hoogte van Dorpsstraat 74 om 12:00 de schilderijenexpositie. Winkel de Goede Herder was de eerste winkel die graag een schilderij van Sandra op deze feestelijke dag in de etalage wilde plaatsen en heeft de afgelopen weken vervolgens aan de buren, winkeliers in de buurt, gevraagd of zij ook een schilderij in de etalage wilden plaatsen.

Sandra schildert uiteenlopende onderwerpen en u kunt zaterdag vrij werk zien, maar ook werk in opdracht. De meeste schilderijen zijn gemaakt met acrylverf op doek. Sandra maakt dieren, schildert portretten en laat zich bij vrij werk graag inspireren door gedichten of Bijbelteksten.

De schilderijen zijn de hele dag, van 9:00 – 17:00 te bezichtigen in diverse winkels, maar vanaf 12 uur loopt Sandra met de aanwezigen de kleine kunstroute door de Dorpsstraat langs 7 winkels en geeft uitleg.