In september start een nieuwe cursus: Zingen na Covid. Deze cursus duurt 6 weken en is speciaal voor mensen die langdurig klachten ondervinden na een Covid-infectie. De groepslessen worden op donderdag- of vrijdagochtenden gegeven door zangpedagoge Sandra van den Brand en Liselet van Gent op het CKC van Zoetermeer of op een mooie buitenlocatie in Zoetermeer. Het slotconcert is gepland op zaterdagochtend in de tuin van de Zoete Aarde.

Tijdens de lessen doen we ademhalingsoefeningen, koppelen dit aan gezond stemgebruik en zingen we eenvoudige canons en bekende meezingers. Je krijgt wekelijks persoonlijke tips en een zangoefenschema mee, zodat je structureel vooruitgang boekt en meer zelfvertrouwen krijgt.

Na 5 lessen is de 6e bijeenkomst een meezingconcert waarbij we de liedjes uit de cursus herhalen en samen op een mooie buitenlocatie uitvoeren.

Deze cursus kan voordeliger worden aangeboden dankzij de steun van het Cultuurfonds Zoetermeer. De kosten zijn € 150,-. Voor duo- of privélessen gelden andere tarieven. Deze kunt u opvragen via info@zangenherstel.nl. Het initiatief wordt gesteund door de Zoete Aarde en CKC&Partners.

Val je in de doelgroep en wil je door zang werken aan je herstel? Geef je dan nu op voor deze cursus!